Adres

Koningin Astridlaan 6, 2800 Mechelen

Telefoon

015 27 25 68

Gsm

0484 77 66 42

Ruwbouw

Bekisting als eerste stap

Ruwbouwwerken, cruciaal voor stevige constructies

Elk succesvol bouwproject begint bij solide ruwbouwwerken. Als die afgerond zijn, zal uw constructie nog jarenlang meegaan. Luc werkt altijd efficiënt en verzekert u te allen tijde een doelgerichte aanpak.

Luc gaat als volgt te werk: Zodra de architect het bouwplan uitgetekend heeft, geeft Luc het gestalte. Hij start met de bekisting van uw ondergrond. Dat betekent dat hij via een mal uit hout, kunststof of staal het beton op zijn plaats houdt tijdens het storten en uitharden.

ruwbouw 8

Hulp nodig bij ruwbouwwerken?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

ruwbouw 10
Versteviging voor gevels & trappen

Van fundering tot cementering

Vervolgens metselt hij de fundering. Die is essentieel om uw gebouw te dragen en kan bestaan uit stortbeton, gewapend beton, palen, platen of zandbedden. Zodra Luc het fundament gelegd heeft, metselt hij de binnen- en buitenmuren (met mortel) of plaatst hij steunbalken of betonnen muren.

Op verouderde gevels brengt Luc een beschermende laag cement aan, die uw muren verstevigt en bestand maakt tegen diverse weersinvloeden. Tot slot cementeert hij ook trappen, legt hij binnen- en buitenvloeren aan en brengt hij isolatie aan. Hij kan zelfs volledig bijgebouwen optrekken, zoals garages en veranda’s.